CTS wil hoogwaardige ICT-oplossingen betaalbaar maken

18 februari 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Het Edese CTS is een automatiseringsonderneming dat zich richt op een tweetal takken. Software ontwikkeling en netwerken zijn de vlakken waarop men zich begeeft. De doelgroepen zijn divers te noemen, maar het netwerkbeheer richt zich in hoofdzaak op het MKB tot een straal van dertig kilometer rond Ede.

De onderneming is in 1988 van start gegaan in Scherpenzeel. Oprichter Adri Pater is nog altijd de eigenaar van de onderneming die in de loop van de jaren een flinke groei heeft doorgemaakt. De eigenaar begon met het samenstellen van computers door verschillende onderdelen samen te voegen. Naast het samenstellen van computers kwam er ook de ontwikkeling van software.

De zaken liepen voorspoedig en na verloop van tijd kwam er de nodige personele uitbreiding. Met die uitbreiding kwam er in Scherpenzeel ruimtegebrek en was ook wat betreft de locatie uitbreiding noodzakelijk. Die werd gevonden in Ede waar men zich in 2006 vestigde. In de loop van de jaren is de softwaregroep zich gaan richten op de financiële dienstverlening zoals verzekering en assurantie ondernemingen.

Panklare oplossing

,,Onze kracht ligt in het voor de MKB betaalbaar maken van een hoogwaardige ICT-oplossingen. Grote gevestigde ondernemingen zoals Microsoft richten zich met name op grote ondernemingen. De MKB bedrijven zitten min of meer in het zelfde pakket, maar hebben niet de middelen om dit aan te schaffen. Waar wij ons op richten is voor deze ondernemingen een panklare oplossing aan te leveren", aldus Maarten Overman, commercieel medewerker bij CTS.

,,De opdrachten die wij krijgen kunnen we compleet aanleveren met eventueel het onderhouden om de software draaiende te houden. Wat betreft onze leveranciers kunnen wij stellen dat we alleen gebruik maken van bewezen technologie en producten waar onze leveranciers volledig achter staan. We kunnen dan ook rustig stellen dat we een nuchter denkende onderneming zijn. Dat betekent dat men op een snelle wijze in contact wordt gebracht met de juiste personen wat een snelle oplossing bevordert."

Overman: ,,Dat wij op een goede wijze omgaan en service verlenen aan onze afnemers bewijst het geringe verloop onder deze cliënten. Hardeman uit Veenendaal en Ginaf uit Ederveen zijn een paar van onze vaste afnemers terwijl Lancyr één van onze grote afnemers is."

'Groene ICT'

Volgens de ondernemer kan ICT ook groen door het anders inzetten van de ICT-middelen. ,,Sinds enige tijd is er een nieuwe technologie op de markt waardoor de afnemer profiteert van een energiezuinige besparing en het biedt meer continuïteit voor de ICT-omgeving. Deze technologie zorgt ervoor dat de hardware heel efficiënt kan worden ingezet. Dit resulteert in een flinke vermindering van de benodigde hardware waardoor er minder energie wordt gebruikt", besluit Maarten.

CTS

Keesomstraat 16-1 Ede

Tel. 0318-648888

www.cts-bv.nl

Bij de foto: Arjan van Loon (account manager), Maurice van Aggelen (commercieel directeur) en Maarten Overman (account manager) van CTS.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie