Ede/Victoria weer een puntje rijker

21 februari 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Ede/Victoria heeft haar puntentotaal opgevijzeld naar zes. Tegen EZC'84 werd het 2-2.

,,Over negentig minuten gezien denk ik de juiste verhouding'', oordeelde trainer Joost Maasland na afloop. ,,Toch had er voor ons meer ingezeten. Want in de eerste tien minuten lieten wij drie honderd procent kansen liggen. Maak je daar minimaal één van, dan loopt het misschien toch anders.''

Na een half uur spelen nam de thuisploeg alsnog de leiding. Tim Alting was de schutter. Via een vrije trap van Edgar Hanekamp kwam EZC'84 nog voor de thee op gelijke hoogte. In het tweede bedrijf hadden de gasten het betere van het spel. De 1-2 van wederom Hanekamp was dan ook terecht. Maasland zette de boel om en posteerde verdediger Arne de Muijnck in de spits. Die omzetting had succes. Juist De Muijnck scoorde vanuit een scrimmage de 2-2. Kort voor het einde moest doelman Kees Nagel nog een goede redding verrichten om het puntje veilig te stellen.