Win een kinderfiets bij Bremmer Schoenen

25 februari 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Schoenenwinkel Bremmer is vorige week een ontwerpwedstrijd gestart, die bedacht is door Twins en Trackstyle onder de naam The Bike You Like voor kinderen tot en met 12 jaar. Er zijn twee super geflexte lowriders te winnen. De enige echte Twins fiets met glitters, spiegels en hippe keuren.

De unieke Trackstyle fiets is ontworpen met dikke banden, toeters en stoere kleuren. Op de website www.twins-trackstyle.nl staat een basis ontwerp van een lowrider. Kinderen kunnen hun eigen ontwerp maken van de superlowrider. Creaties kunnen uiterlijk 18 april ingeleverd worden bij Bremmer Schoenen. Het meest originele ontwerp zal meedingen naar één van de unieke geflexte lowriders. ,,Kinderen willen meer betrokken zijn bij de merken die zij leuk vinden en vandaar ook dat men deze actie landelijk heeft ontworpen", aldus Liesbeth Bremmer.

Hoofdprijs

Door het hele land doen schoenenzaken mee aan de actie The Bike You Like. Elke winkel zal over een verzameling ontwerpen beschikken. Een jury van Twins en Trackstyle zal een jongen en een meisje verblijden met de hoofdprijs, een lowrider van maar liefst 1.500 euro.

Als het om schoenen gaat heeft de naam Bremmer overigens een bekende klank. De familie zit al 36 jaar in de schoenen en het bedrijf is van vader op zoon gegaan. Liesbeth Bremmer, zus van eigenaar Jaap, houdt zich het liefst bezig met kinderschoenen. Met enige trots laat ze een kinderschoen zien van het merk Twins en Trackstyle. ,,In het verleden gingen beide onder de naam Bunnies, nu zijn ze apart gegaan met Twins schoenen voor de meiden en Track Style voor jongens", laat Liesbeth weten.

Voetmeting

,,Beide merken worden door ons al heel lang gevoerd omdat het goede kinderschoenen zijn met een brede en smalle leest", gaat Bremmer verder. ,,Voetmeting is belangrijk als het gaat om een kinderschoen. Door meting zie je meteen of ze een brede of smalle voet hebben en aan de hand daarvan maken wij een keuze voor de meest geschikte schoen. Heeft men de schoen aan dan wordt nogmaals gekeken of het model de juiste is. Wij passen meerdere schoenen om het juiste advies te klunen geven."

Deze service is belangrijk met het oog op de toekomst. Liesbeth Bremmer: ,,Voor de ontwikkeling van de voet moet een schoen goed passen, ook voor later. Tien procent van de volwassenen heeft voetklachten omdat ze als kind schoenen verkeerd droegen. Door het gebruik van verkeerde kinderschoenen kunnen hamertenen en knobbels aan de binnenkant van de voet ontstaan. Een kinderschoen moet een goede ondersteuning geven om de voet een juiste stand te geven. Een stevige hielpartij en een steuntje in het voetbed is daarom belangrijk."

Voorjaarscollectie

Om die reden is het van belang een goede kinderschoen te voeren. ,,Naast de eerder genoemde merken voeren wij ook de merken Jochie, Freaks, Piedro, Petit Shoes, Romagnoli, Red Rag en Gatinno. Op dit moment is de voorjaarscollectie van de genoemde merken al in de winkel aanwezig."

Bremmer Schoenen

Bellestein 31 Ede

Tel. 0318-639518

www.bremmerschoenen.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie