Etienne Jansen over Edesche Boys-Vitesse: ,,Net Comedy Capers"

27 februari 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - De vergelijking die trainer Etienne Jansen van Edesche Boys na afloop van de wedstrijd tegen Vitesse 1892 maakte, doet de wenkbrauwen optrekken. De trainer zag zoveel fout gaan dat hij dacht naar een comedy programma te kijken. Edesche Boys verloor met 2-4 van de Arnhemmers en bewees daarmee wederom niet constant te kunnen zijn.

,,Het was een grote deceptie. Ik kan het niet begrijpen, het valt niet te verklaren. Eerst komen we met 0-1 achter (Jan Klaver red.), dan komen we net voor rust voor en krijgen we er weer eentje tegen. In de tweede helft was het helemaal dramatisch. Het leek wel op Comedy Capers", vond Jansen.

Na de 0-1 achterstand hadden Stefan Jansen (strafschop) en Lion Pol Edesche Boys op voorsprong gebracht. Kort voor rust werd het gelijk waarna Vitesse 1892 alsnog met een 2-4 overwinning aan de haal ging.