Tweede competitiewinst voor SDS'55

4 maart 2009 om 00:00 Nieuws

WEKEROM - Maarten van den Top kon niet kapot bij SDS '55. De aanvaller zorgde vijf minuten voor tijd voor de winnende treffer. Het doelpunt van Van den Top bezorgde de Wekerommers de tweede competitiezege: 3-2.

De stand op de ranglijst is voor de hekkensluiter nog altijd niet florissant. Maar de driepunter is wel een fikse opsteker van de ploeg van Henri ten Klooster. Het begin was zonder overdrijving zwak van SDS. Binnen vijf minuten maakte Huub Meijerink er al 0-1 van. En tien minuten later stond het al 0-2 door een schot van Gerben Beldman.

De kopjes gingen dit keer niet omlaag bij de SDS'ers. Vlak voor de rust werd Michiel Jansen onderuitgehaald binnen de beruchte lijnen. Jos van Harten scoorde vanaf de stip: 1-2. Halverwege de tweede helft maakte dezelfde Van Harten de gelijkmaker: 2-2. Maarten van den Top maakte het karwei uiteindelijk af: 3-2.