Harskamp overwintert uitstekend

4 maart 2009 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - De winterstop heeft de voetballers van Harskamp goed gedaan. Ook de tweede wedstrijd na de verplichte pauze leverde de roodzwarten een overwinning op. Nu werd Rood Wit '58 op een nederlaag getrakteerd door de mannen van trainer Dick Mulder: 2-1.

In de eerste helft zag het er niet meteen naar uit dat Harskamp met drie punten van het veld zou stappen. Na balverlies op het middenveld, kopte Jaap van der Kamp de bal uiteindelijk achter doelman Richard Brouwer tegen de touwen. Vlak voor de pauze werd het gelijk. Na een hoekschop van Stephan van der Laan kopte Wim Hol 1-1 binnen.

Ook in de tweede helft ging het spel over een weer. Na een kwartier werd een fout in de verdediging Rood Wit noodlottig. Arnand van Norel pikte de bal op. En alleen voor de doelman van Rood Wit mikte de topscorer van Harskamp raak: 2-1.