Braam wil Ruben de Goede behouden voor Bennekom

8 maart 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - ,,We hebben tegen Spakenburg heel volwassen gespeeld´´, concludeerde trainer Bram Braam. ,,Wij lieten goed voetbal zien en bleven tikken. Verdedigend speelden we één op één. Dat is tegen een klasse ploeg als Spakenburg een risico. Maar het is goed uitgevallen. Verdedigend stonden we heel sterk. Mijn enige angst was de slotfase. Toen hadden wij al drie keer moeten wisselen en stond het nog steeds maar 1-0. Gelukkig besliste Roy de Ruiter met een prachtig doelpunt het duel definitief.´´

Waar het binnen het veld dus prima verloopt, blijven de contractbesprekingen het team toch wel bezig houden. Tegen Kozakken Boys had het een week geleden nog invloed op de prestatie. Inmiddels een week verder worden de contouren van het Bennekom voor het komende seizoen zichtbaar.

Waar Arnaud Weideman net voor het weekeinde als negende speler zijn ´ja woord´ gaf, staat de teller inmiddels op elf. ,,Lennart van de Peppel en Tom Verhaar hebben vandaag te kennen gegeven hier ook te blijven´´, zegt Braam.

Van de huidige selectiespelers hebben doelman Kerwin Hartman, Roy de Ruiter, Jeffrey Rutten, Michel van der Sommen, Gökhan Yilmaz en Vincent Zuiderwijk nog geen beslissing genomen.

Al langer bekend is dat Ismail el Abbassi vertrekt en Jacco Meurs stopt. Bij die vertrekkers zou aanvoerde Ruben de Goede kunnen komen. Uit respect voor De Goede heeft hij helemaal geen aanbieding ontvangen, omdat anders deze ´beledigend´ zou kunnen zijn. ,,Het is een financiële kwestie´´, weet ook Braam. ,,Ik geef hem nog niet op. Ik hoop dat wij een goede sponsor kunnen vinden, om Ruben hier toch te houden. Het is niet voor niets mijn aanvoerder. Bovendien heeft hij een fantastisch karakter. Het zou mooi zijn als wij hem toch voor Bennekom weten te behouden.´´

0

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie