Azoum en Hamdaoui gestopt bij DTS

9 maart 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Waar trainer Eric Speelziek door blessures tijdelijk niet kan beschikken over Govert van de Visch, Jillert Krikke, Jeroen van Schoonhoven en Martin Speelziek, kan hij dat definitief niet meer over Badr Azoum en Moussa Hamdaoui. De beide uit Arnhem afkomstige spelers blijken een paar weken geleden te zijn gestopt.

,,Badr Azoum was de laatste tijd vaak geblesseerd. Dat had mede te maken met het feit dat hij te zwaar was. Hij kom het niet meer opbrengen via DTS 2 terug te komen'', legt Speelziek uit. ,,Moussa is gestopt vanwege werkomstandigheden en een veranderde privé situatie. Zeker zijn stoppen is een aderlating. Hij was met een goed seizoen bezig. ''

,,Aan de andere kant zie je nu dat een jonge jongen als een Niels van de Top zich nadrukkelijk manifesteert. Dus dat is weer positief'', merkt Speelziek op.

Overigens zal Maurice Mackay de selectie voor het komende seizoen niet versterken. Mackay trainde een aantal keer mee, en was ook actief bij het SDS zaalvoetbaltoernooi. Mackay was via Azoum met DTS in aanraking gekomen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie