Presentatie bij Harskamps Belang over Medisch Centrum

11 maart 2009 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - Harskamps Belang houdt de jaarlijkse algemene ledenvergadering op donderdag 26 maart in dorpscentrum De Nieuwe Spil, Molenweg 8 in Harskamp. De aanvang is om 20.00 uur.

Tijdens de avond wordt een ieder op de hoogte gebracht van de stand van zaken van de ontwikkelingen in en rondom Harskamp en de inspanningen die het bestuur het afgelopen jaar heeft gepleegd.

Onderwerpen die op de agenda staan zijn onder meer de locatiekeuze en nieuwbouw van zorgcentrum De Stolpe, geplande nieuwbouw van woningen in wijk Smachtenburg, de uitbreiding van het industrieterrein en het opstellen van een dorpsvisieplan. Uiteraard wordt bij deze onderwerpen de inbreng van de aanwezigen op prijs gesteld.

De heer De Frankrijker van Delta Apotheek zullen tijdens de avond een presentatie verzorgen over de bouwplannen van een ‘Medisch Centrum Harskamp’ op de huidige Rabobank locatie aan de Edeseweg.

Bestuursleden

Harskamps Belang neemt afscheid van de bestuursleden Alfred van den Brink en Peter Verburgh, die beiden vanaf 2003 deel uitmaken van het bestuur. Het zittende bestuur bestaande uit Heidi Luttikhuisen, Jan van Omme, Addy Ruitenbeek en Dik Pol is dan ook op zoek naar een tweetal nieuwe bestuursleden. Harskampers die zich kandidaat willen stellen kunnen dit tot aanvang van de vergadering kenbaar maken via een e-mail naar info@harskampsbelang.nl of telefonisch bij voorzitter Dik Pol, tel. 06-51309287.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie