Sportrubriek: 'Onder de Leden'

11 maart 2009 om 00:00 Nieuws

* Senöl Pehlivan heeft bij FC Jeugd inmiddels een functie in het bestuur betrokken. De doelman keepte in het verleden in het eerste van de club en maakte ook nog een uitstapje naar Edesche Boys. Hij speelde echter al lang geen wedstrijd meer in het eerste van FC Jeugd, maar stond toch op het wedstrijdformulier als reserve doelman. Gekleed in spijkerbroek en mooie schoenen liep Pehlivan wat rondjes rond de dug-out, niet echt voorbereid op een invalbeurt. Men moest er bij FC Jeugd niet aan denken wat er zou zijn gebeurd als doelman Sali was uitgevallen...

* De zon scheen voor het eerste sinds lange tijd weer eens op zondag. Spontaan won FC Jeugd, na een serie van tien nederlagen op rij, een wedstrijd. Op de tribune werd dan ook al gesproken over ‘mooiweervoetballers’.

* Etienne Jansen, trainer van Edesche Boys en Feyenoord-fan, wilde zondag ineens erg graag weten wat de Rotterdammers hadden gedaan. Toen de verslaggever van Ede Stad dit doorgaf, kwam Jansen niet meer bij van het lachen en vertelde dit al lang te weten. ,,Ik ben vandaag echt de koning te rijk”, aldus Jansen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie