Fortissimo zet grote stap richting handhaving

13 maart 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Fortissimo heeft voor een grote verrassing gezorgd door de nummer twee Eldenia met een 2-1 nederlaag naar huis te sturen. Door de knappe overwinning heeft Fortissimo ineens heel veel lucht richting de degradatiezone.

,,Deze zege was echt heel belangrijk. De emoties gieren nog door mijn keel. We pakten ze ook echt in de slotfase. Hartstikke mooi dit", sprak trainer Johan Landman net na de wedstrijd.

Fortissimo kwam net na rust op een 0-1 achterstand, maar knokte zich via Mohammed Belhaij naar de 1-1. In de slotfase bracht trainer Landman Haikaz Vervaart binnen de lijnen. De jongeling schoot twee minuten voor tijd de winnende treffer binnen.

Het gat naar de promotie/degradatieplek in de vierde klasse, is voor Fortissimo gegroeid naar vijf punten. ,,Volgende week tegen Elistha wordt het belangrijk of we winnen of niet. Dat is een concurrent. Hopelijk zetten we de goede lijn voort", aldus Landman.