Opnieuw billenkoek voor Ede/Victoria

13 maart 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Trainer Joost Maasland wist donderdagavond al dat het lastig zou worden bij Terschuurse Boys. Door allerlei omstandigheden ontbrak de helft van zijn defensie en doelman Kees Nagel. Tel daarbij dat thuis al met 1-11 was verloren, dan is de uiteindelijk 8-2 volgens verwachting.

'Het zoeken naar elkaar' resulteerde al binnen twintig minuten in een 4-0 achterstand. De Boys, die al lange tijd niet in goede doen zijn, konden via Wilgo van 't Bosch, een eigen doelpunt van Arne de Muijnck, Jelle Jaap van Hoff en Henk de Koning hun zelfvertrouwen opvijzelen.

Via Kevin Voois voor en Arne de Muijnck na de rust, krabbelde Ede/Victoria terug. Maar toen de twee schutters vanwege blessures vervangen moesten worden door spelers, die niet of nauwelijks trainen, was het weer prijsschieten. De teller stopte bij 8-2. Wilco Borren 2x, Van 't Bosch en Wilco Hendriksen scoorden.