Wederom driepunter SDS'55

13 maart 2009 om 00:00 Nieuws

WEKEROM - Tevreden gezichten bij SDS'55 na afloop van de wedstrijd tegen SP Teuge. In de rust werd er gezegd 'dat wie na de pauze een doelpunt maakte, spekkoper zou zijn'. Dat bleek een waarheid als een koe. Het doelpunt van André Morren zorgde voor de tweede keer op rij voor een kostbare zege voor de hekkensluiter uit Wekerom: 0-1.

Het is nog geen hosanna op sportpark De Beek. Daar is ook geen reden voor. De positie voor de SDS'ers is nog altijd niet om over naar huis te schrijven. Door de derde driepunter van dit seizoen is er nog altijd hoop in het SDS-kamp. In het eerste kwartier viel er niet veel te genieten. In de 34e minuut was het enige hoogtepunt een inzet van de doorgebroken Michiel Jansen, die tot hoekschop werd verwerkt.

De tweede helft was van het hetzelfde laken een pak. Halverwege bezorgde een combinatie van Jarco van de Brink, Michiel Jansen, Jos van Harten en André Morren de equipe van Henri ten Klooster de winst. Morren kon niet meer kapot toen hij de bal in het Teuge-doel deponeerde: 0-1.