Redichem en Otterlo op herhaling

13 maart 2009 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - Redichem en Otterlo gingen op herhaling. Net als in de eerste ontmoeting in Otterlo werd er niet gescoord: 0-0. ,,Het was geen beste wedstrijd'', oordeelde elftalleider Arno Janssen. ,,Scheidsrechter B. Ronje uit Wezep was de beste man van het veld.''

De arbiter keurde in de eerste helft in een laat stadium een treffer Redichem speler Wouter van de Berg af vanwege hands. Dezelfde 17-jarige spits kopte de beste kans voor de rust naast. Otterlo, zonder haar spitsen Laurens Foekens en Martijn Meijer, maakte na een aardig begin de fout teveel in het spel van de thuisploeg mee te gaan.

In het tweede bedrijf ranselde de weer teruggekeerde Edwin Lagerweij een poging van Jeroen van Houten uit de hoek. De doelman kreeg ook nog een keer assistentie op de doellijn van Niels Blotenburg. Aanvallend was Otterlo via Jeroen Janssen nog een paar keer gevaarlijk. Maar omdat dit ook op niets uitliep, bleef de stand dubbel blank.