Bennekom wil vijf nieuwe spelers

14 maart 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Nu grotendeels bekend is wat de huidige spelers van Bennekom het volgende seizoen gaan doen, gaat de club op zoek naar nieuwe spelers. ,,Wij willen ongeveer nog vier spelers en een keeper aantrekken'', zegt Wilco Franken. ,,De eerste gespreken zijn reeds geweest. We zitten in de aftastende fase.''

Eén van die nieuwe spelers zou Anouar Tighadouini moeten worden. De Edenaar is de laatste jaren in dienst van GVVV. Door blessureleed kwam de aanvaller dit voetbaljaar amper in actie. ,,Wij hebben inderdaad met hem gesproken'', aldus Franken. ,,Maar ik heb nog niet zijn ja- woord gekregen.'' Een andere genoemde naam is die van Wageninger Dennis Rou. ,, Die naam is wel bij ons gevallen, maar we hebben niet met hem gesproken'', laat Franken weten.

Inmiddels is het ook zeker dat Vincent Zuiderwijk en Michel van der Sommen bij Bennekom blijven. Doelman Kerwin Hartman vertrekt. Reden is dat hij gaat studeren en wonen in Amsterdam.

Van de huidige selectie staat er voor dinsdagavond nog een gesprek met Roy de Ruiter en Gökhan Yilmaz op het programma. Ook is het nog niet bekend wat er met derde doelman Jeffrey Rutten gaat gebeuren. Wat betreft Ruben de Goede hoopt Bennekom nog een weldoener te vinden om haar aanvoerder te kunnen behouden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie