Sportrubriek: 'Onder de Leden'

17 maart 2009 om 00:00 Nieuws

* Barry Boer, de worstmeester van DTS, werd tijdens Blauw Geel en Lunteren gemist. Een week daarvoor was erop volop worst op De Bult. ,,Barry kan worst en goed voetbal niet combineren," dacht iemand.

* Sabri Yöney is leergierig. Vanwege examens was hij in de voorbije week niet aanwezig op de training bij Blauw Geel. De grote vraag is of Yöney sowieso wel op school zit. Volgens een Blauwgeler is dat niet zo. Was Yöney daarom bij zondaghoofdklasser De Treffers om te leren tijdens een proeftraining??

* Schildersbedrijf Vliem uit Lunteren weet hoe het hoort. Als Lunteren thuis en uit speelt tegen Blauw Geel voetbalt zorgt Vliem voor een wedstrijdbal. Ron Berkhof, de manspeaker van Blauw Geel, schijnt plannen te hebben zijn huis door Vliem te laten schilderen. Eip Janssen van de lokale radio loopt ook met dat idee rond.

* Advendo speler Wuf van Ginkel was weer eens van stal gehaald. Hoewel inmiddels een goede veertiger popelde de verdediger de wei in te kunnen. Elke bal die over de hekken werd geschoten, werd door Van Ginkel in sneltempo opgehaald. ,,Dan ben ik direct warm als ik moet invallen'', luidde de verklaring van de verdediger.

* En een dikke twintig minuten voor tijd was het zover. Van Ginkel mocht invallen. 'Pap als je scoort, krijg je van mij een euro'', riep zoonlief Rowdy vanaf de kant. Bijna was hij direct door zijn zakgeld heen geweest, want in extra tijd was de oude heer nog heel dicht bij de 4-3.

* Omdat hij naast schoot liep Van Ginkel samen met Advendo twee winstpunten mis. Maar ook die euro was een mooie aanvulling geweest op het budget voor Dakar 2010.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie