Bennekom maatje te groot voor Varsseveld

17 maart 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Bennekom was dinsdagavond duidelijk een maatje te groot voor zondagderdeklasser Varsseveld. Via een 5-0 overwinning plaatste de thuisploeg zich voor de laatste acht van de Oostelijke districtsbeker.

Voor de rust lukte het de heel behoorlijk spelende bezoekers de schade te beperken. Alleen Michel van der Sommen wist te scoren. Dezelfde speler mistte nog een tweetal kansen voor Bennekom, wat met uitzondering van Kerwin Hartman en Mees Heller met de vaste basiself aantrad. Danny Lücke en Lennart van de Peppel waren de vervangers.

Tussen minuut 57 en 74 scoorde Bennekom drie keer. Tom Verhaar, Leon Koopman met de mooiste treffer van de avond en Martin van Eck drukten het klassenverschil in doelpunten uit: 4-0. In de laatste minuut zorgde Clint van der Wal voor het slotakkoord: 5-0.

Komend weekeinde maken SDC Putten en Longa'30 onderling uit wie de volgende tegenstander van Bennekom wordt.