Fortissimo definitief uit de degradatiezorgen

18 maart 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Door een knappe 1-2 overwinning bij Elistha is Fortissimo definitief uit de degradatiezone. Met weer een andere samenstelling dan de vorige weken, kwam het team van trainer Johan Landman vooral in de slotfase erg goed weg.

,,Samir Raoui maakt al snel de 0-1. Daarna werkte Michael van Leur ook de 0-2 binnen. Beter konden we eigenlijk niet beginnen", vond Landman. Toch werd het nog even spannend in de tweede helft. Fortissimo maakte de vele kansen niet af. ,,Het had al 1-8 moeten zijn bij het eindsignaal", had Landman gezien. Na de 1-2 in de laatste tien minuten, kreeg Elistha nog een strafschop.

Doelman Jeroen van Rooyen werd de held van de middag door de strafschop te stoppen en daarmee puntenverlies voor Fortissimo af te wenden.