Zware schorsing Pascal Pol

20 maart 2009 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Het lijkt erop dat het seizoen voor Pascal Pol er nu al opzit. De speler van Lunteren kreeg een schorsing van liefst acht duels opgelegd, waarvan hij er reeds twee achter de rug heeft. Aanleiding was de (vermeende) elleboogstoot op de neus van Marco van Ginkel. De Advendo speler brak daarbij zijn neus.

,,Los van het feit of het nu wel of geen opzet was, de straf vinden wij veel te zwaar'', laat Dick Eijlander weten. ,,Wij gaan dan ook in beroep tegen de schorsing.''

De trainer kan voor het volgende seizoen een nieuwe speler verwelkomen. Rick Degenaar, thans uitkomend voor de A1 van SDVB en regelmatig meetrainend met de eerste selectie, komt over naar Lunteren. Degenaar is een aanvallend ingestelde speler, die op het middenveld en de voorhoede uit de voeten kan.

Daar tegenover staat dat de Barneveldse oefenmeester het komende seizoen lange tijd niet kan beschikken over Tonnie Floor en Robert Dijkhuizen. Floor is geopereerd aan zijn schouder, en is voor acht maanden uitgeschakeld. Dijkhuizen vertrekt zo goed als zeker voor zijn studie een half jaar naar Zuid Afrika.

Komende week voert Eijlander een gesprek met alle spelers over de plannen voor het komende seizoen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie