Otterlo wil de wedstrijd tegen Lienden zo snel mogelijk vergeten

25 maart 2009 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - ,,Hoewel het niet zal lukken, was de wedstrijd tegen Lienden een ontmoeting die we maar snel moeten vergeten'', meende trainer Arthur van Veldhuizen. ,,Het was gewoon niet goed. Er ging heel veel fout. De 0-2 eindstand was dan ook terecht.''

,,We begonnen nog wel aardig'', had de trainer gezien. ,,Maar na een kwartier was het over.'' Lienden werd steeds sterker. Via Jeroen Laros kwam men op voorsprong: 0-1.

,,Dan gaan de koppies direct weer hangen. Dat gebeurt veel te snel bij ons'', weet Van Veldhuizen. ,,In de rust probeer je de zaak weer op te peppen. In eerste instantie ging het iets beter. Het was jammer dat Geert Jan Ritsema van vijf meter afstand miste.''

Het was het enige zicht op de gelijkmaker. Vijf minuten voor tijd viel de beslissing. Een overtreding van Lars Cluistra werd bestraft met een strafschop. Mark de Hartog maakte geen fout: 0-2.