Ook herenschoenen bij M.Brace

25 maart 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Jaap Bremmer opende een jaar geleden, op 20 maart 2008, een tweede schoenenwinkel. Naast de winkel in dames-, heren- en kinderschoenen op winkelcentrum Bellestein opende hij in het Edese centrum een winkel in specifieke damesschoenen. De naam die hij de winkel meegaf is M.Brace, hetgeen omhelzen betekent.

Tot op dit moment is hij tevreden met de gang van zaken in het centrum. ,,In het modische segment misten we iets in het centrum en vandaar dat ik mij daar ben gaan vestigen. Als zelfstandige wil ik mij ook duidelijk onderscheiden in de collectie, modellen en exclusiviteit in het voeren van merken. Bekende exclusieve merken zijn Tommy Hilfiger, Scapa en Marc O Polo. Deze merken wil ik gaan uitbreiden met nog een aantal exclusieve merken welke in het totaalbeeld van de winkel passen.”

Volgens Jaap Bremmer komen er in augustus ook exclusieve herenschoenen in de winkel aan de Grotestraat. ,,We krijgen regelmatig vragen naar herenschoenen en vandaar dat we het besluit hebben genomen deze ook in de Grotestraat te gaan voeren. Binnen Ede Centrum is een aantal modezaken gevestigd die uitstekend passen bij M.Brace. Belisse mode, Romeijn Donna, Tender en Bandolera zijn er voor de vrouwen en voor de mannen zijn Romeijn Tailors en Ildivo bekende modezaken. Wat betreft het modeaanbod in het centrum kunnen zeker concurreren met Veenendaal. Met name in de laatste drie jaar zijn we boven Veenendaal uitgegroeid, die dat ook merkbaar aanvoelen.”

Pasvorm

Wat betreft een damesschoen gaat het volgens Jaap niet alleen om exclusiviteit, maar hij moet ook mooi zijn en een goede pasvorm hebben. ,,Gezien onze naam verwacht men van ons een goede kwaliteit en pasvorm te leveren. Daarin hebben we als Bremmer naam gemaakt en dit verwacht men nu ook bij M.Brace.”

Laarzen

Volgens de eigenaar is het modebeeld op dit moment laarzen in lichte kleuren. ,,Daarna volgt de open schoen en sneakers blijven ook duidelijk aanwezig in het modebeeld. Vooral de sneakers van Tommy Hilfiger zijn zeer populair en de teenslipper raakt ook niet uit het straatbeeld. Voor het najaar wordt het modebeeld eveneens de laarzen in diverse kleuren en variaties. Voor de dames is het korte laarsje weer terug in het modebeeld. Het modebeeld voor de mannen laat meerdere variaties zien in tal van uitvoeringen. Bij de mannenschoen verandert er qua modellen niet zoveel, maar wel vinden wij het belangrijk dat de herenschoen ook beschikt over een goede pasvorm en kwaliteit. Dat zijn door de jaren heen onze belangrijke eigenschappen en dat zullen we zeker zo houden”, besluit een enthousiaste Jaap Bremmer.

M.Brace

Grotestraat 64 Ede

Tel. 0318-787991

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie