VVD en GroenLinks/PE houdt minisymposium

25 maart 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - De fracties van VVD en GroenLinks/PE houden woensdag 15 april een minisymposium over de (on)mogelijkheden van LED-verlichting in de openbare ruimte. Het minisymposium wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Bergstraat 4 in Ede. Het begint om 19.30 uur, de deuren zijn vanaf 19.00 uur open.

Ede is bezig met de bouw en ontwikkeling van een aantal nieuwbouwwijken. Ede is innovatief en staat vooral bij inrichting van de openbare ruimte voor duurzaamheid. Duurzaamheid is een begrip dat aan betekenis toeneemt in de Edese samenleving. We willen in Ede dan ook zuinig omgaan met energie.

Het symposium op woensdag 15 april biedt een programma met deskundigen, die het onderwerp vanuit verschillende invalshoeken zullen belichten. De innovaties, voor- en nadelen, vormgeving, functionaliteit, toepassingsmogelijkheden en opgedane ervaringen met LED-verlichting in de openbare ruimte komen aan bod.

Als sprekers tijdens het minisymposium zijn de heren Zomers (Licht en Ledtecniek Nederland), Steenks (City tec), Van Esch (Philips) en wethouder Peter van 't Hoog uitgenodigd. Het geheel staat onder voorzitterschap van de heer B. Kolster. De toegang is gratis.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie