Venijn zit in de staart bij BIT.NL

25 maart 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Het venijn zat vrijdag in de staart bij het eerste mannenteam van tafeltennisvereniging BIT.NL, dat werd gevormd door Bas Oskam, Rémon Langius en Moren Bongers. In Groesbeek werd tegen de nummer twee van de ranglijst, GTTC, na een vreemde wedstrijd met 7-3 verloren.

De eerste zeven wedstrijden gingen allemaal verloren door de Bitters. De potjes waren overigens wel erg spannend en net als in de thuiswedstrijd waren de teams aan elkaar gewaagd. Het dubbel werd gespeeld door Oskam en Langius, deze ging ook verloren. Het leek er op alsof BIT.NL niets te zoeken had in Groesbeek.

Dat bleek niet zo te zijn. Na 7-0 mocht Bongers het opnemen tegen de Kleijn, een ex-nationale subtopper. Met goed spel en mooie rally’s wist Moreno Bongers de 7-1 op het scorebord te zetten. Dit was een goed voorbeeld voor zijn teamgenoten. Bas Oskam won hierna gemakkelijk van Janssen, in drie games pakte Janssen maar 16 punten.

Het spektakel was voor het laatst bewaard. Rémon Langius nam het op tegen routinier Van der Kroft. In vijf spannende games met kleine verschillen trok Langius aan het langste eind. Langius kon terug kijken op zijn beste seizoenswedstrijd.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie