Spel van SDS'55 te mager beloond

25 maart 2009 om 00:00 Nieuws

WEKEROM - ,,Over de inzet en de manier van voetballen tegen Excelsior Zetten ben ik tevreden. Maar de 0-0 eindstand is zeker voor ons te mager'', oordeelde trainer Henry ten Klooster.

,,Het was een echte Engelse wedstrijd'', vond Ten Klooster. ,,Superspannend, waarbij beide teams er vol op gingen. De eerste tien minuten waren voor hen. Toen stond het goed bij ons, en was het alleen nog billen knijpen bij dode spelmomenten. Via André Morren waren wij nog dicht bij de 1-0. Ook Maarten Janssen en Jos van Harten zorgden voor gevaar.''

,,Na de rust hadden we via Jos van Harten, Michiel Jansen en John van Dreven nog weer kansen. Maar de 1-0 wilde niet vallen. Uiteindelijk moet je dan genoegen nemen met een punt. Gezien de stand op de ranglijst schiet je daar weinig mee op'', concludeerde Ten Klooster.