Grote vechtpartij bij jongerenkeet

29 maart 2009 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP- Een conflict tussen enkele bezoekers van twee jongerenketen uit het buitengebied van Harskamp en Kootwijkerbroek heeft vrijdagavond geleid tot een grote vechtpartij. Die vond plaats bij een keet aan de Westenengseweg in het buitengebied tussen Harskamp en De Valk. Een aantal jongeren raakte gewond.

Volgens de politie waren in totaal zo'n zestig jongeren betrokken bij het handgemeen. Hun leeftijden variëren waarschijnlijk tussen de 15 en 20 jaar.

Omstanders hebben tegenover de Barneveldse Krant verklaard dat een groep van circa veertig jongeren van een keet in Kootwijkerbroek verhaal kwam halen na een eerder conflict tussen enkele bezoekers van de twee ketens. In de keet aan de Westenengseweg waren op dat moment ongeveer twintig jongeren aanwezig.

De melding van de vechtpartij kwam rond 22.30 uur binnen. De politie was volgens omstanders ongeveer een kwartier later met zes à zeven voertuigen ter plekke. Toen was de groep jongeren van de keet uit Kootwijkerbroek alweer weg.

Agenten hebben gegevens van de aanwezige jongeren genoteerd. De politie onderzoekt de zaak en vraagt slachtoffers en getuigen die zich nog niet hebben gemeld om contact op te nemen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie