Ruben de Goede naar Sparta Nijkerk

7 april 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Ruben de Goede heeft dinsdagavond laten weten te vertrekken bij Bennekom. De aanvoerder vertrekt naar Sparta Nijkerk. ,,Het is hem zeer gegund'', reageert Wilco Franken. ,,Zoals bekend ontbraken bij ons de financiën om hem vast te leggen. Daarom heeft hij geen contract aangeboden gekregen. Maar aan zijn prestaties hebben wij daarvan niets kunnen merken.''

Hoewel Mamadou Kaba een proeftraining aflegde bij Cambuur 2, en Roy de Ruiter gevolgd wordt door onder meer Vitesse, denkt Franken niet dat er nog meer spelers vertrekken.

Naast de al vastgelegde Anouar Tighadouini en Rogier Gerritsen, wil Bennekom nog drie nieuwelingen toevoegen aan de selectie. Blauwgeler Simon Kooiman is een kandidaat en gaat op proef meetrainen. Dat gaat ook Martijn Fransen doen, die uitkomt voor De Graafschap A1. Fransen heeft een verleden bij Bennekom en is van de lichting van Clint van der Wal.

,,Wij willen in ieder geval nog een doelman en een rechtsback, die de opvolger van De Goede gaat worden, aantrekken'', stelt Franken. ,,Namen kan ik nog niet geven.''

Geruchten dat Fabian Maaskamp, nu DTS'35, zichzelf bij Bennekom heeft aangemeld, kan Franken niet bevestigen. Wel geeft de preses aan dat de ook genoemde Dennie Lamers (WAVV) niet naar Bennekom komt.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie