DA drogist Jonker in nieuw jasje

8 april 2009 om 00:00 Nieuws

De eerste opening was op 9 september 1999. ,,Na bijna tien jaar was ik van mening dat we het aanzicht weer eens moesten veranderen. In je omgeving zie je dat ze ook moderniseren, met name in nieuwe kleuren en dan moet je meedoen ben ik van mening”, aldus Mark Jonker.

Metamorfose voor vestiging in Ede centrum EDE - Na ruim twee weken van verbouwen opende DA drogist Jonker, aan de Grotestraat, opnieuw haar deuren. Wie een bezoek gaat brengen ontdekt een fraaie moderne winkel die aan alle eisen van deze tijd voldoet.

,,Intern is de indeling ook geheel veranderd en de vloer, plafond en wanden zijn voorzien van moderne kleuren. Tussen de drogisterij en parfumerie zie je een duidelijke afscheiding. Voor de bezoekers is het een stuk overzichtelijker, de looppaden zijn breder geworden, er zijn meer aanbiedingen en die zijn beter zichtbaar. Het cadeausegment is ook behoorlijk uitgebreid met een breder assortiment.”

Volgens Mark Jonker is het mooie van een dergelijke winkel de afwisseling van klanten en producten. ,,Onze klanten komen uit elke leeftijdgroep, van heel jong tot oud.”

De DA drogisten worden tegenwoordig gerund door Mark en Angelique Jonker. Op 1 januari van dit jaar werd de onderneming overgenomen van hun beide ouders, die nog wel actief zijn binnen de onderneming. Deze onderneming bestaat uit DA Jonker aan de Grotestraat, Stadspoort en Rozenplein. In Wageningen voert men de naam Biemond parfumerie-drogisterij.

,,Wat betreft de toekomst hebben we best nog wel plannen. Dat is echter afhankelijk van de mogelijkheden die zich aandienen. Wat dat betreft blijven we best bij de les, dat hoort bij het zaken doen”, besluit Mark Jonker.

DA Drogist Parfumerie Jonker

Grotestraat 28 Ede

Tel. 0318-694747

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie