FC Jeugd stelt degradatie nog even uit

10 april 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Omdat HAVO zaterdagavond met 2-0 verloor bij AZ 2000, kon FC Jeugd op maandag nog niet degraderen. Zelf voetbalde de ploeg uit bij SC Oranje en kwam het tot een verdienstelijk gelijkspel: 1-1.

,,Over het spel ben ik wel tevreden vandaag. Oranje is toch de nummer vier van de ranglijst", stelde trainer Sedat Türk na afloop. Zijn ploeg was voor rust via een strafschop op 0-1 gekomen. Zoals wel vaker dit seizoen werd de pingel door Karim Lahri benut.

,,Na rust hebben we lekker gevoetbald. De druk is er bij ons af. Net na het uur krijgen we de 1-1 tegen en speelden we de wedstrijd aardig uit. De scheidsrechter was goed, het weer was goed, ik ben tevreden over mijn ploeg."

Wint FC Jeugd aanstaande zondag niet van Echteld, dan is degradatie naar de vijfde klasse een feit.