Harskamp hakt Barneveld in de pan

10 april 2009 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - De voetballers van Harskamp hadden geen kind aan Barneveld. De rode lantaarndrager werd in de pan gehakt door de manschappen van Dick Mulder. De broertjes Arnand en Aldo van Norel waren met elk drie treffers voor een groot deel verantwoordelijk voor de 8-1 zege.

Barneveld, dat na dit seizoen stopt met het eerste elftal op zaterdag, stond al na tien minuten op achterstand toen Aldo van Norel er 1-0 van maakte. Door doelpunten van Arnand en Aldo van Norel werd het al snel 3-0. Hierna kon Barneveld in de persoon van Roy Zantinge tegen scoren: 3-1. Nog voor de rust bepaalde Aldo van Norel de stand op 4-1.

In het tweede gedeelte was Harskamp ook heer en meester. Alleen stond het vizier nu eventjes niet op scherp. Pas in de 76e minuut tilde Gertin van den Berg de stand naar 5-1. Dat smaakte naar meer in het laatste kwartier. Arnand van Norel (twee keer) en de jonge Lars van Wikselaar zorgden voor de 8-1eindstand