Bennekom plaatst zich voor halve finale districtsbeker

10 april 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Bennekom heeft zich maandagmiddag geplaatst voor de halve finale van de districtsbeker. SDC Putten werd betrekkelijk eenvoudig met 3-1 verslagen. Door dat resultaat is Bennekom ook verzekerd van deelname aan de landelijke KNVB beker.

Het goed spelende Bennekom trof een matig en angstig spelende opponent. Tussen minuut 27 en 32 lukte het de thuisploeg dat verschil in twee doelpunten uit te drukken. Mees Heller en Roy de Ruiter scoorden. Tom Verhaar en Arnaud Weideman zorgden voor de assist. Een foutje kort voor de rust van Wouter Lamers, werd afgestraft door Albert van Nijhuis: 2-1.

Ondanks de achterstand, was SDC Putten niet van plan haar verdedigende stellingen te verlaten. Er gebeurde dan ook lang niets, totdat Lennart van de Peppel profiteerde van een Puttense ketser: 3-1. Mees Heller en Leon Koopman verzuimden nog de score op te voeren.

Bennekom speelt de halve finale uit tegen de winnaar van DVC Didam en Quick'20. Die wedstrijd staat voor woensdagavond 6 mei op het programma.