Evenwicht bij DTS'35 tegen DVS'33

10 april 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Evenwicht. Dat was het vooraf tussen DTS'35 en DVS'33, allebei in het bezit van negentien punten. In de onderlinge ontmoeting lukte het beide teams niet dat evenwicht te doorbreken. Vandaar een 0-0 resultaat.

In een matige pot voetbal, kreeg DTS voor de rust een drietal kansen. Fabian Maaskamp stuitte op doelman Jonathan Dijkslag. Mark Snel liep over een voorzet van Dave Magee door. En een al dan niet bewuste lob van Hein Boekhorst belandde op de lat. De ploeg uit Ermelo was vooral gevaarlijk met de corners van Okan Soykan.

Al na tien seconden in de tweede helft had Edenaar Rinke Rozema de 0-1 voor DVS op zijn schoen. Hij mikte naast. Vervolgens was er een periode waarin DTS de mogelijkheden kreeg op drie punten. Maar zowel Maaskamp als Boekhorst, die net als Magee hebben aangegeven te blijven bij DTS, zagen geen kans te scoren.

In de slotfase liep Cornel van Eck nog zijn tweede gele kaart op, en moest vroegtijdig vertrekken. Hij is net als Maaskamp voor het duel tegen ASV Dronten geschorst.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie