Tweede periodetitel aan neus Bennekom voorbij

10 april 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - De tweede periodetitel stond op het spel bij het treffen tussen Hoek en Bennekom. Omdat het lang 0-0 bleef, leek Sparta Nijkerk de lachende derde te worden. Maar een laat doelpunt van Regilio Pinas zorgde voor feest bij Hoek: 1-0. Die ploeg is nu verzekerd van een plaatsje in de betaalde beker.

De eerste en tweede helft waren identiek aan elkaar. Hoek had een optisch veldoverwicht. De betere kansen waren voor Bennekom. Zo zag Martin van Eck een bal net voor langs gaan en strandde ook op Hoek doelman Joan van Belzen. De in de basis startende Roy de Ruiter lobte net over. Daar tegenover hoefde doelman Kerwin Hartman slecht één keer op te treden.

In het tweede bedrijf zag Wouter Lamers een poging in het zijnet belanden. Van Eck stuitte opnieuw op Van Belzen. Na de 1-0, kwam Van Eck nog een keer in scoringspositie. Ditmaal kopte hij over. De terechte gelijkmaker bleef uit.

Tweede Paasdag krijgt Bennekom een herkansing om de betaalde beker te halen. Dan wordt om 15.00 uur de kwartfinale van de districtsbeker tegen SDC Putten gespeeld. De winnaar plaatst zich voor de halve finale, en is verzekerd van deelname aan de KNVB beker.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie