Sportrubriek Ede Stad: 'Onder de Leden'

10 april 2009 om 00:00 Nieuws

* De mannen van de Bultside zijn niet alleen maar worsteters en bierdrinkers. Aan de oproep om op sportpark Inschoten de borden te demonteren van de tribune en rond het veld werd massaal gehoor gegeven. Liefst vijftien Bultsiders staken de handen uit de mouwen.

* Advendo heeft de 42-jarige Wuf van Ginkel zo hard nodig dat de ‘oldtimer’ zelfs tweemaal bij de wisselspelers stond vermeld. De Wuf van Ginkel met numero 12 bleek de enig juiste te zijn

* Het opdraven van ‘der Wuf ‘ zorgde er overigens niet voor dat zijn leeftijdgenoot Lowie Laan bij Blauw Geel inviel.

* Gert Jan Veldhuizen heeft binnenkort zwarte vingers van het poetsen. Naar verluidt gaat hij in het vervolg elke week alle schoenen van de selectiespelers van Advendo poetsen.

* Assistent-grensrechter Andree van de Kraats van Blauw Geel is er ook achter dat je beter niet je mondje kunt roeren bij scheidsrechter G.W. Jansen uit Apeldoorn. Na te veel mekkeren kon Van de Kraats vertrekken.

* Dat leidde wel tot een ouderlijke twist, zo leek het. Zoonlief Bart van de Wiel snelde toe om het vlaggetje te hanteren. Pa Toine van der Wiel liet zijn biertje in de bestuurskamer voor wat het was en liep ook met gezwinde spoed naar de zijlijn. En ja, vaders wil bleek weer eens wet te zijn.

* Bij Blauw Geel is men er mee ingenomen, dat het bestuur van Bennekom nu ook weet hoe je moet bellen. Dat de roodwitten belangstelling hebben voor Simon Kooiman, daar kan men bij de Blauwgelers best inkomen. Wel hoopt men op de Peppelensteeg, dat Bennekom stopt met het shoppen onder de pupillen. Zie ook videolink onder foto.

* Voetballer Stefan Jansen was zondag niet bij de wedstrijd van Edesche Boys. Net voor de wedstrijd hoorde hij dat zijn partner op het punt stond te bevallen. ,,We zijn erg benieuwd of alles goed gaat met ze, maar we kunnen ze niet bereiken”, vertelde zijn trainer Etienne Jansen net na de wedstrijd. Een uur later ging de telefoon: ,,Ze is er uit”, gebruikte Etienne Jansen om aan te geven dat zijn pupil Stefan een dochtertje had gekregen.

* Het wachten is op de naam, en de eerste foto's.

Heeft uw sportclub ook iets 'onder de leden'? Laat het weten via 'Reageren'.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie