Politie zoekt getuigen van ernstige mishandeling

13 april 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Een 24-jarige Edenaar is zondag ernstig mishandeld. Dit gebeurde op de Parkweg in Ede. De politie roept getuigen op zich te melden.

Rond 01.10 / 01.15 uur liep de Edenaar met een vriend en vriendin over de Parkweg in zijn woonplaats. Onbekenden zouden hen hebben aangesproken. Daarbij zou hij geslagen zijn en zou hij zijn geraakt door een steen. De Edenaar liep letsel op en moest naar de eerste hulppost voor medische behandeling. Het is nog onbekend waarom de mishandeling plaatsvond.

Van twee personen die bij de mishandeling aanwezig waren zijn signalementen bekend. Het zou gaan om een blanke jongen met een slank postuur, ongeveer 1.80 meter lang. Hij had kort, donker haar. Hij droeg een donkere bodywarmer.

Bij hem was een meisje van 16 á 18 jaar, ongeveer 1.70 meter lang. Zij had halflang blond haar en droeg dat in een staart. Ook zij had een bodywarmer aan.

Mogelijk zijn er mensen die iets van de mishandeling afweten. Hen wordt gevraagd contact met de politie op te nemen. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie