Edesche Boys mag festiviteiten gaan plannen

15 april 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Het is nog niet zover. Maar na de 2-0 overwinning op Kolping-Dynamo kan de titel bijna niet meer aan de neus van Edesche Boys voorbijgaan. Pas in de laatste tien minuten maakte de aanstaande kampioen het verschil, waarna een orkaan van enthousiasme losbarste op de Peppelensteeg.

Tachtig minuten lang was Edesche Boys op zoek naar de bevrijdende goal. De spanning was voelbaar. Ook langs de kant waren trainers en wisselspelers opvallend stil. Edesche Boys maakte de gehele wedstrijd het spel en gaf achterin niet al te veel weg. Eenmaal kwamen de Edenaren goed weg na een communicatiefout tussen Richard Pol en doelman Rudy Möller. Na tachtig minuten frommelde Richard Pol zich door de zestien en schoot droog raak. Tien minuten later zette invaller Michel van den Brink voor, waarna Davy Pol de 2-0 binnentikte.

Edesche Boys kan over twee weken thuis tegen Krayenhoff kampioen worden in de vijfde klasse. Het gat met concurrent NSVV FC Kunde is twee punten, met nog slechts een wedstrijd te gaan.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie