Ook slecht Harskamp langs Ede/Victoria

15 april 2009 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - Harskamp kon het zich tegen Ede/Victoria permitteren slecht te voetballen. Want het krachtsverschil was toch nog groot genoeg om met 4-1 te winnen.

De thuisploeg had de hulp van de bezoekers nodig om op voorsprong te komen. Arno Bouma raakte de bal volledig verkeerd. Daarvoor had Andy Waaijenberg al een verzuimd te scoren en raakte Johan Brons de paal. Na voorbereidend werk van Robin van der Waal, tekende Arnand van Norel voor de 2-0. ,,Wij speelden de eerste helft veel te slap´´, oordeelde Ede/Victoria trainer Joost Maasland.

Na de thee bracht Sven de Rover de spanning even terug: 2-1. ,,Met een beetje geluk kun je dan nog terug in de wedstrijd komen. Maar de 3-1 viel te snel'', oordeelde Maasland. Arnand van Norel was na voorbereidend werk van Edwin Hendriksen wederom de schutter. Nadat Ede/Victoria ook nog de paal raakte, bepaalde Stephan van de Laan de eindstand op 4-1. ,,Een terechte nederlaag'', concludeerde Maasland.

Met nog vier duels op het programma is Harskamp zowel via de tweede periode als een plaats op de ranglijst, nog in de race voor de nacompetitie.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie