Eén ster voor Bakkerij Klok

22 april 2009 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Bakkerij Klok, met vestigingen in Veenendaal, Lunteren en Leusden, heeft dinsdag één ster gewonnen. In een avondvullend programma in Studio 21 in Hilversum kreeg het team van Bakkerij Klok 'de ster' uitgereikt. ,,We hebben hem opgedragen aan onze oud-directeur Gert Klok die onlangs is overleden", zegt Samantha Storteboom van de bakkersketen.

Het was de eerste keer in deze nieuwe opzet dat er sterren werden uitgereikt aan bakker, in dezelfde opzet als dat al jaren bij de horeca gebeurt. ,,In de oude opzet had je een Bakkerij van het Jaar verkiezing", zegt Storteboom. ,,Maar dan heb je één winnaar en een tweede en derde. Nu kon elke bakkerij in principe een ster winnen. Negen bakkers kregen één ster uitgereikt, zes bakkers kregen er twee."

De genomineerden werden aan strenge criteria onderworpen. ,,Er is een mysterieshopper in de winkel geweest, en verder werden onder meer producten, management, cijfers en uitstraling beoordeeld. We hoopten natuurlijk op een ster, maar we hadden er geen rekening mee gehouden. Dit is echt supergaaf!"

Alle winkels van Bakkerij Klok krijgen een plakkaat die ze in de winkel gaan hangen. Volgend jaar krijgen ze kans om de ster te verdedigen. De verkiezing is een initiatief van het Nationaal Bakkerij Gala.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie