Individuele kwaliteit CSV Apeldoorn geeft doorslag tegen DTS'35

23 april 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - ,,Eigenlijk waren we de eerste helft nog niet echt in de problemen geweest. Maar twee kansen in een korte periode betekenden direct de 2-0. Aan die doelpunten kon ik weinig doen. Het waren één op één situaties'', keek doelman Jerry Vermeer terug op het 2-0 verlies van zijn DTS'35 tegen koploper CSV Apeldoorn.

De tweede helft probeerden de Edenaren nog wel de twee doelpunten van Mark Fennebeumer goed te maken. ,,Ons doel was zo snel mogelijk die aansluitingstreffer te maken. Maar echte grote kansen hebben we niet gehad. Het bleef bij mogelijkheden. Bij ons ontbrak de stootkracht. Het verschil met Apeldoorn was dat hun individuele kwaliteiten de doorslag gaven'', oordeelde Vermeer.

DTS gaat nog een spannende laatste competitiedag tegemoet. Als nummer negen op de ranglijst heeft de Edese ploeg net zoveel punten (23) als nummer tien FC Zutphen. Het doelsaldo van DTS is twee beter. Op de laatste competitie ontvangt DTS het veilige SDVB, dat ook de derde periode voor zich opeiste. FC Zutphen krijgt bezoek van het gedegradeerde ASV Dronten. Maar met 24 punten zijn ook Veensche Boys (uit DOS Kampen) en DVS'33 (thuis CSV Apeldoorn) nog lang niet veilig. De uiteindelijke nummer tien speelt promotie/degradatiewedstrijden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie