SDS'55 wint bij kampioen

29 april 2009 om 00:00 Nieuws

WEKEROM - Het duel tussen de toekomstig tweedeklasser DFS en toekomstig vierdeklasser SDS'55 eindigde in een verrassende 2-4 zege voor de Wekerommers. ,,Nu de druk er bij ons van af is, lukte alles'', verklaarde trainer Henri ten Klooster.

Na een strakke vrije trap van John van Dreven, waar Michiel Janssen over heen stapte, werkte de DFS goalie de bal in eigen doel: 0-1. Via een vrije trap in de kruising, verhoogde Jos van Harten halverwege de eerste helft de stand naar 0-2. Op slag van rust kwam de kampioen via ook al een vrije trap van Ruben Boot terug op 1-2.

In de tweede drie kwartier verhoogde Eric Lagerweij de stand naar 1-3. Nadat Wesley Vink de spanning weer had teruggebracht, was het weer Lagerwey die scoorde 2-4.

,,Die stand hebben wij vrij gemakkelijk vastgehouden. Ik moet de spelers de complimenten geven. Vandaag werd weer bewezen dat het zonde is dat SDS degradeert naar de vierde klasse. Maar het euvel was dat je bij tegenslag geen blik spelers kunt opentrekken, die dat kan opvangen'', verklaarde Ten Klooster.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie