Gratis draadloos internet mogelijk bij gemeentehuis

29 april 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Vanaf dinsdag is het mogelijk om gratis te internetten via zogeheten WiFi-hotspots bij de gemeente Ede. In de hal van het raadhuis, bij Burgerzaken en in De Doelen bij het infocentrum bouwen, wonen en milieu is het mogelijk om te surfen op internet via het openbare, draadloze netwerk van de gemeente.

Gemeenteraadsleden hebben de mogelijkheid om gratis draadloos te internetten aangekaart. Het biedt klanten of bezoekers de mogelijkheid om een eventuele wachttijd te veraangenamen. De draadloze verbinding met internet is beschikbaar voor alle bezoekers en gasten van het gemeentehuis. Een verbinding maken is mogelijk door op eigen apparatuur (bijvoorbeeld een laptop) het draadloze netwerk Ede-Wifi te kiezen en de voorwaarden te accepteren. Een gebruikersnaam, wachtwoord en/of specifieke codering is niet nodig.

De gemeente Ede zoekt continu naar verbeteringen van de dienstverlening. De gemeente werkt daaraan in een gemeentebreed Programma Publieke Dienstverlening onder het motto: Ede beter, makkelijk voor u!

Wethouder Evert van Milligen maakte als eerste gebruik van WiFi in het gemeentehuis.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie