Bennekom houdt IJsselmeervogels op een verdienstelijk gelijkspel

29 april 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Na een paar tegenvallende wedstrijden, liet Bennekom tegen kampioen IJsselmeervogels voldoende strijd en goed voetbal zien. Na een leuke en open wedstrijd eindigde het laatste thuisduel van Bennekom in een terechte 1-1 eindstand.

IJsselmeervogels, dat ook zonder vijf basisspelers nog een heel sterk elftal op de been kan brengen, opende in minuut twaalf via Pierre Tosch de score: 0-1. Binnen een minuut kwam Bennekom langszij. Een diepe bal van Ruben de Goede werd ineens door Ismail el Abbassi binnen geschoten: 1-1.

In het vervolg van de eerste helft had IJsselmeervogels het meeste balbezit, maar waren de betere kansen voor Bennekom. Zo had El Abbassi de kans zijn ploeg op voorsprong te zetten. Dat had hij ook de na de rust, net als Roy de Ruiter. Maar de 2-1 bleef uit. Omdat ook de ploeg uit Spakenburg niet wist te scoren, bleef het bij 1-1.