CKV Reehorst '45 heeft nieuwe trainer

30 april 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Robin Grotendorst wordt volgend jaar de nieuwe hoofdtrainer van korfbalvereniging Reehorst'45.

Woensdagavond tekenden Grotendorst en Reehorst-voorzitter Hendrik-Jan Brandsma het contract dat Grotendorst voor een jaar aan de Edese club verbindt. ,,De nieuwe trainer brengt veel kennis van korfbal en een goede omgang met de huidige spelersgroep mee", verwacht voorzitter Brandsma.

Eerder was de 34-jarige Robin Grotendorst trainer/coach van KV Elburg (eerste klasse), Olympus uit Doetinchem en Steeds Hoger uit Apeldoorn. Als speler speelde hij ook voor Steeds Hoger en kwam onder meer uit in de overgangsklasse en reserve-hoofdklasse.

De Apeldoorner typeert zichzelf als een trainer die snel inzicht heeft in de wedstrijd en dan zijn team instrueert wat ze kunnen doen om de wedstrijd te winnen. Hij gaat uit van een goede verdediging en discipline. Afgelopen woensdag maakte hij ook kennis met de selectie van Reehorst.

De Edese club is blij met de komst van deze ervaren trainer en hoopt volgend jaar in de vierde klasse om het kampioenschap mee te doen. De komst van Grotendorst past in het ambitieuze beleidsplan van CKV Reehorst'45 die de komende vijf jaar hogerop wil gaan spelen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie