Yoram Pesulima maakt overstap van Vitesse naar DTS'35

30 april 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Yoram Pesulima is het komende seizoen het derde nieuwe gezicht in de selectie van DTS'35. Voor Pesulima, geboren 9 maart 1991, is het een terugkeer naar de club, waarvoor hij tot de D-pupillen speelde. De HBO student keert noodgedwongen terug van Vitesse A1, omdat het huidige profbestaan een te zware belasting is voor zijn knie. Op advies van specialisten en in overleg met Vitesse is besloten nu een stapje terug te doen, om er later twee vooruit te kunnen maken. Yoram Pesulima is een technisch vaardige linkspoot, die op meerdere posities aan de linkerkant inzetbaar is. Ook kwam hij in het verleden uit voor het Nederlands elftal onder de 15.

Daarnaast gaven ook Cornel van Eck, Jeroen van Schoonhoven en Niels van de Top hun jawoord in het seizoen 2009-2010 het tricot van DTS'35 te blijven dragen. Eerder deden dat al de nieuwelingen Dino Hasimbegovic en Dennis van Beukering alsmede Fabian Maaskamp, David Magee, Hein Boekhorst en Jerry Vermeer.

Naast het reeds bekende vertrek van Erwin van de Kolk naar AVW'66, zal ook Gerwin Hoogendoorn uit de eerste selectie vertrekken. Het is nog niet bekend of de aanvaller elders gaat spelen, dan wel verder gaat in DTS 2. Merijn Lagerwaard gaf al eerder aan, aan het einde van het seizoen te stoppen.

Bron: www.vvdts35.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie