Ede/Victoria toe aan nieuwe frisse start

5 mei 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Nu de fusie met Fortissimo (voorlopig) is afgeblazen, maakt voetbalvereniging Ede/Victoria een nieuwe start en slaat haar vleugels uit.

Al geruime tijd wordt er op de achtergrond hard gewerkt om de club positief op de kaart te zetten. De vele vrijwilligers hebben de handen uit de mouwen gestoken om van Ede/Victoria een stabiele, gezonde en succesvolle voetbalvereniging te maken.Zo heeft het reclamebureau Blits Visuele Communicatie een compleet nieuwe huisstijl ontworpen. Ook wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website. Tevens heeft het logo van de vereniging een complete metamorfose ondergaan. Op het logo staat de Godin Victoria, de Romeinse Godin van de overwinning. Ede/Victoria is er dan ook van overtuigd dat zij na een mindere periode als overwinnaar uit de strijd zal komen.

De clubkleuren blijven overigens onveranderd, oranje en blauw. De opnieuw in het leven geroepen sponsorcommissie is zeer voortvarend van start gegaan. Zo zal vanaf het nieuwe seizoen het grootste edeelte van het hoofdveld voorzien zijn van reclameborden. Daarnaast biedt de club aan de Hoekelumse Eng vele nieuwe sponsormogelijkheden aan in aantrekkelijke pakketten. Momenteel zijn de sponsorcommissie en het hoofdbestuur druk in bespreking met verschillende partijen om nieuwe sponsors aan te trekken, maar kunnen zij nog veel meer sponsors gebruiken.

Op voetbalgebied ziet het er ook goed uit voor de vereniging. Zo hebben diverse spelers al een toezegging gedaan om in het nieuwe seizoen uit te komen voor de voetbalvereniging. De namen worden binnenkort bekend gemaakt. Onder leiding van Frans van Beek (hoofdtrainer) en Glenn Crawfurd (trainer 2e selectie) gaan de selectie elftallen proberen de positieve lijn door te zetten.

,,Onze club was toe aan een frisse start", stelt voorzitter Cees van Holland. ,,Ede/Victoria is een club met een rijke historie en heeft daardoor nog een speciale plek in de harten van vele Edenaren. Het zou ontzettend jammer zijn als zo'n club zou ophouden te bestaan. Daarom wil ik graag namens de club en al haar vrijwilligers een beroep doen op alle huidige en oud-sponsors en iedereen die de club een warm hart toedraagt om weer eens te komen kijken en de club te steunen."

Voor meer info: www.edevictoria.nl of sponsorcommissie@edevictoria.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie