Feestelijke heropening Hotel De Paasberg

6 mei 2009 om 00:00 Nieuws

EDE – Heidekoningin Calluna 53e en Heideprinses Erica 34e heropenen op zaterdag 9 mei hotel De Paasberg in Ede. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen belangstellenden kennismaken met de nieuwe eigenaren en het gerenoveerde hotel van binnen bezichtigen.

Driesterrenhotel De Paasberg, gevestigd aan de Arnhemseweg 20, is praktisch gelegen in het centrum van Ede. Het hotel pakt groots uit tijdens de heropening. ,,Voor alle belangstellenden staat vanaf 16.00 uur een welkomstdrankje klaar. Ook de bijbehorende hapjes en een wijnproeverij worden door ons aangeboden. De avond staat in het teken van een heuse 80’s & 90’s party in onze discotheek en een spetterend liveoptreden in onze lounge. Bezoekers kunnen voor 25 euro genieten van een heerlijk diner/buffet. Daarna kunnen zij zich op ons vernieuwde en gezellige loungeterras laten verrassen door de zelfgemaakte drankjes van de Ibiza cocktail shaker”, vertelt mede-eigenaar Lucien van Emmerik.

Totale metamorfose

Vorig jaar november is hotel De Paasberg overgenomen door de nieuwe eigenaren Jeffrey, Steffan en Maxine Hoogland en Lucien van Emmerik. In de afgelopen maanden heeft het Edese hotel, dat onderdeel is van de Centre Hotels groep, een extreme make-over ondergaan. En dat geeft het weer precies dié uitstraling die het verdient. Het resultaat: mooiere en luxere kamers, een vernieuwde lounge, receptie en lobby. Maar ook het restaurant, de discotheek en de diverse vergaderzalen zijn volledig aangepast aan de wensen van deze tijd. Op de website www.hoteldepaasberg.nl is het mogelijk alvast een indruk te krijgen van de vernieuwde accommodatie.

Breed georiënteerd

Dat hotel De Paasberg veel te bieden heeft is een ding dat zeker is, verzekert Lucien van Emmerik. ,,We richten ons niet alleen op mensen die komen om te overnachten in één van onze 75 kamers, maar zijn veel breder georiënteerd. De discotheek en het vernieuwde loungeterras zijn de ideale combinatie voor een privéfeest op maat. Maar ook voor een themadiner/-buffet kan men bij ons terecht. Het is de bedoeling dat iedere maand live muziek wordt gedraaid in ons hotel. Voor bedrijven hebben we speciale vergaderarrangementen en er zijn zelfs personeelsfeesten tot tweehonderd personen mogelijk.”

De Paasberg heeft zes typen kamers. Zo zit er voor iedereen wat tussen. Voor een kort of een langer verblijf, in verschillende inrichtingen en prijsklassen en voor twee, drie of zelfs vier personen per kamer.

Hotel De Paasberg ***

Arnhemseweg 20

6711 HA Ede

Tel. 0318-651020

E-mail: info@hoteldepaasberg.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie