Bennekom zet bloemetjes buiten

6 mei 2009 om 00:00 Nieuws

Tijdens de Midlentedag zal een aantal gerenommeerde tuincentra en handelaren uit Bennekom hun bloemen- en plantenpracht in de winkelstraat uitstallen. Het geheel wordt aangevuld met ondernemers met tuinaccessoires, zoals tuinbeelden, tuinkabouters en tuinboeken. Ook vindt de voorronde van het Veluwe & Vallei Standwerkerconcours plaats. Standwerkers zullen wederom hun uiterste best doen om de mooiste, leukste, grappigste presentatie te geven om zodoende zoveel mogelijk producten te verkopen.

Standwerkers, workshops en prachtplantjes BENNEKOM - Alles wat te maken heeft met bloemen en planten staat zaterdag 16 mei centraal tijdens de Midlentedag in het centrum van Bennekom. De organisatie van dit bloemrijke evenement is in handen van de Ondernemers Vereniging Bennekom en Regio VVV Veluwe & Vallei. De Midlentedag is van 9.00 tot 16.30 uur.

Natuurlijk is er ook voor de kinderen van alles te doen tijdens de Midlentedag. A.C. Bennekom onder leiding van Metty Weijman en een enthousiaste club assistentes houdt op het Van Slootenplein een workshop voor kinderen van 10.00 tot 17.00 uur. Kinderen kunnen aan het versieren van een paar klompen werken, terwijl de ouders lekker onbekommerd over de markt kunnen lopen. De kinderen versieren twee klompen, schilderen, beplakken en vullen beide klompen daarna met plantjes. Zij mogen maar één klomp mee naar huis nemen. De andere heeft een andere bestemming; die worden eind van de zaterdagmiddag als lentewens van de ondernemersvereniging Bennekom aangeboden aan bejaardencentrum Beringhem.

Verder is er een demonstratie van de Dorpskast uit de Kraats, is er muziek, iets lekkers te eten en voor de hele kleintjes is er een draaimolen.

u Info: www.vvvbennekom.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie