Hockeysters blijven nog altijd ongeslagen

10 mei 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - ,,Ook de laatste twee competitieduels wilde de ploeg winnend afsluiten", liet de vrouwen trainer bij de MHCEDE Jan Cees Noordijk weten.

In de ontmoeting tegen degradatie kandidaat Kampen toonde zijn formatie heel duidelijk het klasse verschil. De 5-0 overwinning was het bewijs. Met drie treffers was Kim Kwant de meest productieve speelster bij de thuisclub. In de eerste helft zette zij met twee doelpunten haar ploeg op een 2-0 voorsprong. Mariska Krul tekende via een strafcorner voor een 3-0 voorsprong bij rust.

In de tweede helft kwamen de gasten met een offensiefje, dat snel door de thuisclub de kop werd ingedrukt. Via een strafcorner variant tekende Kim Kwant met haar derde treffer voor een 4-0 voorsprong. In de slotfase zorgde Marleen Bouwman voor de uiteindelijke ruime 5-0 overwinning.