Nintendo Wii voor Paasbergschool

13 mei 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Groep 7 van de Paasbergschool in Ede heeft onlangs een Nintendo Wii ontvangen. De spelcomputer werd gewonnen naar aanleiding van de kleurplatenactie van de Nickelodeon Nicko Actie van supermarkt Boni.

Bij tien euro aan boodschappen krijgen klanten een zogenaamde Nicko. Hiermee kunnen ze een album vol sparen. De Nicko's bevatten plaatjes van de diverse Nickelodeon karakters. De actie loopt tot en met zaterdag 23 mei. Onderdeel van deze actie was de kleurplatenwedstrijd. Kinderen konden kleurplaten inleveren en diverse prijzen waaronder dus de Nintendo Wii.

,,Reden dat er een Nintendo Wii werd verloot is onder andere doordat Boni Supermarkten maatschappelijk verantwoord wil ondernemen", zegt bedrijfsleider Patrick van Manen van Boni Ede. ,,De Nintendo Wii geeft namelijk veel plezier en biedt daarnaast ook veel beweging en is dus een gezonde vorm van vermaak. De school gaf te kennen de Wii te zullen gebruiken voor leerlingen die niet kunnen meedoen aan een gymles en andere vormen."

,,Verder gaan we tijdens de avondvierdaagse aan de deelnemers een gratis appel uitreiken. Ook dit als een teken van ons maatschappelijk verantwoord ondernemen", besluit Van Manen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie