Exclusief wonen op Park Buitenlust

13 mei 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Op het voormalige terrein van Magnolia wordt dit jaar begonnen met de bouw van twaalf appartementen, verdeeld over drie gebouwen. Het project krijgt de naam Park Buitenlust, genoemd naar de voormalige uitspanning Buitenlust. ,,De appartementen krijgen een zeer luxe uitstraling", aldus Terry Hijnekamp van Hoom Makelaars.

Samen met Makelaardij Keus gaat Hoom Makelaar de appartementen in de verkoop nemen. Per verdieping is er slechts één appartement met een oppervlakte van 200 vierkante meter en een penthouse van ongeveer 260 vierkante meter. De villa's krijgen de beschikking over een alarmsysteem en een lift met een stopplaats bij het eigen appartement.

Uniek project

De start van de bouw staat gepland in het najaar van 2009 en voor de Kerst van 2010 hoopt men de appartementen op te kunnen leveren. Projectontwikkelaar Bert Smeenk is de man achter het unieke project. ,,Het Magnoliaterrein ligt al de nodige jaren braak en ik vond dat er op deze unieke locatie iets gedaan moest worden."

,,Onze geluiden zijn dat er vanuit een bepaalde doelgroep vraag is naar deze soort exclusieve manier van wonen. Met dit project proberen we een deel van de vraag naar dit soort woningen in te vullen", laat Jan Paul van de Hoef van Keus Makelaardij weten.

Volgens projectontwikkelaar Bert Smeenk heeft het project zeer veel exclusieve pluspunten. ,,De ligging is uniek te noemen, het ligt dicht bij het centrum van Ede en aan een statige laan, de Stationsweg. De architectuur sluit aan bij de bestaande panden in de omgeving en is van hoge architectonische kwaliteit."

Indeling

De luxe appartementen, in de prijsklasse 650.000 tot 825.000 euro vrij op naam, zijn voorzien van een ruime woonkamer met een open keuken. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een terras, toegankelijk via een dubbele schuifdeur. Op de begane grond bevindt zich bovendien een separate eetkamer, die natuurlijk ook voor andere functies geschikt is. De woning wordt betreden vanaf een eigen privé entree, en de hal is tevens bereikbaar vanuit de inpandige parkeergarage met twee privé parkeerplekken. De zeer royale ouderslaapkamer is voorzien van een balkon en kijkt uit op de tuin.

Heeft men belangstelling, dan is er de mogelijkheid een keuze te maken uit verschillende indelingen. ,,Dit kan gerealiseerd worden doordat elk appartement een hele verdieping beslaat", legt Koen Jansen van Keus Makelaardij uit. Elke bewoner heeft ook de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

,,Gezien de huidige situatie is het uniek te noemen dat er een dergelijk initiatief op dit moment wordt genomen. Dergelijke appartementenvilla's worden in Ede en directe omgeving niet aangeboden. Gelet op de ligging, het afwerkingniveau, het feit dat men de eigendom krijgt van een volledige verdieping en de zeer ruime woonoppervlakte, zijn de makelaars van mening dat dit een werkelijk uniek project is."

Informatiemiddag

De samenwerkende makelaars, Hoom en Keus, houden zaterdag 16 mei tussen 13.00 en 16.00 uur een informatiemiddag in restaurant Buitenzorg aan de Amsterdamseweg. Bezoekers worden, onder het genot van een drankje, uitgebreid voorgelicht over het unieke project.

Meer informatie?

Hoom Makelaars: tel. 0318-655550

Keus makelaardij: tel. 0318-482366

www.park-buitenlust.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie