Loting Ede Cup

15 mei 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Met een informele avond in de kantine van Blauw Geel'55 sloot het bestuur van de Belangengemeenschap Edese Veldvoetbalverenigingen samen met de bestuurders het seizoen 2008/2009 af. Eén van de activiteiten was de loting van de Ede Cup. Deze wedstrijden zullen weer op één dag gaan vinden: namelijk zaterdag 15 augustus op sportpark De Wormshoef in Lunteren.

In poule A komen Advendo'57, Bennekom, Ede/Victoria, Edesche Boys, Fortissimo en Harskamp uit. In poule B zijn Blauw Geel'55, DTS'35, FC Jeugd, Lunteren, Otterlo en SDS'55 ingedeeld. Alle teams hebben toegezegd met het eerste elftal te komen.

Wethouder Evert van Milligen was ook van de partij. Hij liet weten dat de grondaankoop van PTC+ rond is. Dat betekent dat men verder kan gaan met de ontwikkeling van de voetbalvelden op sportpark De Hoekelumse Eng.

Hoogtepunt van de avond was de staande ovatie voor Wim Albers. De stoppende man van sportzaken werd uitgebreid bedankt voor zijn inzet voor de Edese voetbalclubs. Albers betrok zijn collega's bij de dankbetuigingen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie